Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1052g1726kcal263g9.5g69.4g0g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g105g136kcal4.4g5.4g10.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.9g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)53g43kcal5g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g5651kcal642.8g46.4g318.6g0.2g
Valittu annoskoko1715g2826kcal321.4g23.2g159.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna858g1413kcal160.7g11.6g79.7g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607