Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1353g2219kcal338.2g12.2g89.3g0g
Kananmuna kuoreton 496g708kcal62g1.5g50.8g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g135g175kcal5.7g6.9g13.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Voi 63g458kcal0.8g0.3g51.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)68g56kcal6.4g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g7266kcal826.8g59.4g409.8g0.2g
Valittu annoskoko2205g3633kcal413.4g29.7g204.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna1103g1817kcal206.7g14.9g102.5g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607