Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1503g2465kcal375.8g13.5g99.2g0g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g150g194kcal6.3g7.7g15g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)75g62kcal7.1g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g8073kcal918.4g66.2g455.4g0.2g
Valittu annoskoko2450g4037kcal459.2g33.1g227.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna1225g2018kcal229.6g16.6g113.9g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607