Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)300g492kcal75g2.7g19.8g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g30g39kcal1.3g1.5g3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)15g12kcal1.4g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g1611kcal183.6g13g91g0g
Valittu annoskoko489g806kcal91.8g6.5g45.5g0g
Annoskoko puolitettuna245g403kcal45.9g3.3g22.8g0g
Arvot/100g100g165kcal18.8g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607