Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Bataatti, kuorittu 300g243kcal4.7g50.5g0.2g9g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g500g300kcal5g22.5g20g3g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6396g2993kcal74g416.6g100.4g107g
Valittu annoskoko3198g1497kcal37g208.3g50.2g53.5g
Annoskoko puolitettuna1599g748kcal18.5g104.2g25.1g26.8g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850