Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g500g405kcal92g0g3.5g0g
Lohifilee 500g977kcal93.5g0g67.5g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116g152kcal15.1g0.6g10g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2735g4439kcal418g72g274.4g6.6g
Valittu annoskoko1368g2219kcal209g36g137.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna684g1110kcal104.5g18g68.6g1.7g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855