Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g751g188kcal9.8g31.6g1.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g301g841kcal7.5g10.5g84.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 100g174kcal7.6g2.3g15g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g2456kcal51.4g90.8g205.2g0.4g
Valittu annoskoko1180g1228kcal25.7g45.4g102.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna590g614kcal12.9g22.7g51.3g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112