Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g939g235kcal12.2g39.4g1.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g376g1052kcal9.4g13.1g105.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 125g217kcal9.5g2.9g18.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g35g32kcal1.1g1.2g2.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2950g3070kcal64.4g113.2g256.8g0.4g
Valittu annoskoko1475g1535kcal32.2g56.6g128.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna738g768kcal16.1g28.3g64.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112