Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1127g282kcal14.6g47.3g2.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g451g1262kcal11.3g15.8g126.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 150g260kcal11.4g3.5g22.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g3684kcal77.2g136.2g307.8g0.6g
Valittu annoskoko1770g1842kcal38.6g68.1g153.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna885g921kcal19.3g34.1g77g0.2g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112