Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1315g329kcal17.1g55.2g2.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g526g1473kcal13.1g18.4g147.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 175g304kcal13.3g4g26.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g49g44kcal1.5g1.7g3.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g4298kcal90g158.6g359g0.6g
Valittu annoskoko2065g2149kcal45g79.3g179.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna1033g1075kcal22.5g39.7g89.8g0.2g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112