Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1500g375kcal19.5g63g3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g600g1680kcal15g21g168g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200g346kcal15.2g4.6g30g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4712g4904kcal102.8g181.2g409.8g0.8g
Valittu annoskoko2356g2452kcal51.4g90.6g204.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna1178g1226kcal25.7g45.3g102.5g0.2g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112