Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1503g376kcal19.5g63.1g3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g601g1683kcal15g21g168.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200g347kcal15.2g4.6g30.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g51kcal1.7g2g3.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g4912kcal102.8g181.4g410.6g0.8g
Valittu annoskoko2360g2456kcal51.4g90.7g205.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna1180g1228kcal25.7g45.4g102.7g0.2g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112