Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1690g423kcal22g71g3.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g676g1893kcal16.9g23.7g189.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 225g390kcal17.1g5.2g33.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g63g57kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g5526kcal115.8g204.2g461.8g0.8g
Valittu annoskoko2655g2763kcal57.9g102.1g230.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna1328g1382kcal29g51.1g115.5g0.2g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112