Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1878g470kcal24.4g78.9g3.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g751g2104kcal18.8g26.3g210.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 250g434kcal19g5.8g37.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g70g63kcal2.1g2.5g4.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5900g6140kcal128.6g227g513.4g1g
Valittu annoskoko2950g3070kcal64.3g113.5g256.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna1475g1535kcal32.2g56.8g128.4g0.3g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112