Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g564g141kcal7.3g23.7g1.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g225g631kcal5.6g7.9g63.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 75g130kcal5.7g1.7g11.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g1842kcal38.4g68g154g0.2g
Valittu annoskoko885g921kcal19.2g34g77g0.1g
Annoskoko puolitettuna443g461kcal9.6g17g38.5g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112