Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mamman marjapiirakka

Vaahdota margariini ja sokeri, lisää sitten kananmuna.

Sekoita joukkoon jauhot (voi lisätä puolet grahanvehnäjauhoja), joihin lisätty leivinjauho 1 tl.
Voitele piirakkavuoka halkaisijaltaan 26 cm.

Täyte:
Sekoita yhteen kermaviili, 1 kananmuna, 1/2 dl sokeria, 1 tll vaniljasokeria.

Levitä piirakkapohja voideltuun vuokaan, ripottele päälle mustikat (jos käytät pakastettuja marjoja voit laittaa joukkoon vähän perunajauhoja) ja lopuksi täyte.

Pasita 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta195g702kcal25.4g136.5g4.1g6.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 200g271kcal5.3g8g24g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 150g796kcal0.5g0.8g90g0g
Mustikka300g100kcal1.5g19.2g1.2g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2035g4914kcal74.2g594g245.8g33.4g
Valittu annoskoko1018g2457kcal37.1g297g122.9g16.7g
Annoskoko puolitettuna509g1228kcal18.6g148.5g61.5g8.4g
Arvot/100g100g242kcal3.6g29.2g12.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214236