Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss200g148kcal2.4g36g0.6g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g200g40kcal3.2g5.6g0.4g0g
Rypsiöljy Eldorado5g41kcal0g0g4.6g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)100g200kcal14g12g11g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g200g120kcal1.8g10.4g8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g1099kcal42.8g128g49.2g1.2g
Valittu annoskoko705g549kcal21.4g64g24.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna353g275kcal10.7g32g12.3g0.3g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372