Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g56g493kcal0g0g56g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g6092kcal317.6g111.2g486g43.4g
Valittu annoskoko2128g3046kcal158.8g55.6g243g21.7g
Annoskoko puolitettuna1064g1523kcal79.4g27.8g121.5g10.9g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472