Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal175g0g170g0g
Keräkaali, 100g1250g300kcal15g42.5g2.5g26.2g
Chili paprika punainen225g90kcal4.5g20.3g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g70g616kcal0g0g70g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g7616kcal397.2g139.2g607.4g54g
Valittu annoskoko2660g3808kcal198.6g69.6g303.7g27g
Annoskoko puolitettuna1330g1904kcal99.3g34.8g151.9g13.5g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472