Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Keräkaali, 100g2000g480kcal24g68g4g42g
Chili paprika punainen360g144kcal7.2g32.4g0g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g112g986kcal0g0g112g0g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g12185kcal635.4g222.6g972g86.6g
Valittu annoskoko4256g6092kcal317.7g111.3g486g43.3g
Annoskoko puolitettuna2128g3046kcal158.9g55.7g243g21.7g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472