Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.2g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g14g123kcal0g0g14g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g1523kcal79.4g28g121.4g10.8g
Valittu annoskoko532g762kcal39.7g14g60.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna266g381kcal19.9g7g30.4g2.7g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472