Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Keräkaali, 100g2500g600kcal30g85g5g52.5g
Chili paprika punainen450g180kcal9g40.5g0g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g140g1232kcal0g0g140g0g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g15231kcal794.2g278.2g1215g108.4g
Valittu annoskoko5320g7616kcal397.1g139.1g607.5g54.2g
Annoskoko puolitettuna2660g3808kcal198.6g69.6g303.8g27.1g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472