Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Creme bonjour 14% valkosipuli60g102kcal4.5g1.5g8.4g0g
Juusto, Arla Kadett 5%40g76kcal13.6g0.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g511kcal48.2g22.4g21.8g10.4g
Valittu annoskoko340g255kcal24.1g11.2g10.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna170g128kcal12.1g5.6g5.5g2.6g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697