Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hyydykekakku (mustikka-vadelma)

Irtopohjakakkuvuokaan.

Reunaan kannattaa laittaa elmukelmua tai leivinpaperia.

Irtoaa tietysti siististi niinkin, että veitsellä käy reunan ensin läpi.

(2x-> pellillinen)

Murskaa digestivekeksit hienoksi.

(180g=12-14keksiä)
Sulata voi ja sekoita muruihin.

Painele muruseos vuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Nostele rahka sekaan.

Lisää vaniljakreemijauhe(ei pakollinen).

Laita 4 liivatelehteä likoamaan 5min.

Kiehauta tilkka vettä.

Purista vesi pois liivalehdistä ja liuota ne kiehautettuun veteen.

Lisää liivateliuos kermavaahtorahkaan.

Sekoita vadelmista mehua kermavaahtorahkaan ja painele marjat muruseoksen päälle vuokaan.

Kaada kermavaahtorahka vuokaan marjojen päälle ja laita hyytymään jääkaappiin toviksi.

Soseuta mustikat.

Laita 3 liivatelehteä likoamaan 5min.

Kiehauta tilkka vettä.

Purista vesi pois liivalehdistä ja liuota ne kiehautettuun veteen.

Sekoita liivateliuos mustikkasoseeseen.

Kaada vuokaan hyytyneen kermavaahtorahkan päälle.

Hyydytä muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1089 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 400g180g810kcal13.9g122.4g28.8g6.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)65g468kcal0.1g0.1g52g0g
Vadelma 170g70kcal1.7g7g1.4g6.3g
Maitorahka (Pirkka)250g165kcal30g10g0.8g0g
Vispikerma Flora 20%200g440kcal6g10g40g0g
Liivatelehti, gelatiini14g49kcal12g0g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g15g60kcal0.1g12.9g0.8g0g
Mustikka metsä- 195g86kcal1g12.5g1.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g4295kcal129.6g349.8g250g38.4g
Valittu annoskoko1089g2148kcal64.8g174.9g125g19.2g
Annoskoko puolitettuna545g1074kcal32.4g87.5g62.5g9.6g
Arvot/100g100g197kcal6g16.1g11.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214739