Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g175g30kcal0.7g4.4g1.1g0g
Sipuli, paistettu 140g142kcal1.8g6.8g11.5g2.4g
Pekoni, paistettu 245g1264kcal40.3g0g124.4g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g79g118kcal14.2g0.9g7.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 351g1157kcal7g10.5g122.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g5679kcal128.4g45.6g561.6g5g
Valittu annoskoko1008g2839kcal64.2g22.8g280.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna504g1420kcal32.1g11.4g140.4g1.3g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776