Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g225g38kcal0.9g5.6g1.4g0g
Sipuli, paistettu 180g182kcal2.3g8.8g14.8g3.1g
Pekoni, paistettu 316g1625kcal51.9g0g160g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g101g152kcal18.3g1.1g9.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 451g1488kcal9g13.5g157.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g165kcal0.2g0.2g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g7301kcal165.2g58.4g722.2g6.4g
Valittu annoskoko1296g3651kcal82.6g29.2g361.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna648g1825kcal41.3g14.6g180.6g1.6g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776