Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Sipuli, paistettu 20g20kcal0.3g1g1.6g0.3g
Pekoni, paistettu 35g181kcal5.8g0g17.8g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g11g17kcal2g0.1g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g811kcal18.4g6.4g80.2g0.6g
Valittu annoskoko144g406kcal9.2g3.2g40.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna72g203kcal4.6g1.6g20.1g0.2g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.2g27.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776