Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g250g43kcal1g6.3g1.5g0g
Sipuli, paistettu 200g203kcal2.6g9.7g16.4g3.4g
Pekoni, paistettu 351g1806kcal57.6g0g177.7g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g113g169kcal20.3g1.2g10.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 501g1654kcal10g15g175.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8113kcal183.6g65g802g7g
Valittu annoskoko1440g4056kcal91.8g32.5g401g3.5g
Annoskoko puolitettuna720g2028kcal45.9g16.3g200.5g1.8g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776