Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0g
Sipuli, paistettu 40g41kcal0.5g1.9g3.3g0.7g
Pekoni, paistettu 70g361kcal11.5g0g35.5g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g23g34kcal4.1g0.2g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1622kcal36.8g13g160.4g1.4g
Valittu annoskoko288g811kcal18.4g6.5g80.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna144g406kcal9.2g3.3g40.1g0.4g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776