Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g75g13kcal0.3g1.9g0.5g0g
Sipuli, paistettu 60g61kcal0.8g2.9g4.9g1g
Pekoni, paistettu 105g542kcal17.3g0g53.3g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g34g51kcal6.1g0.4g3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g496kcal3g4.5g52.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2434kcal55.2g19.6g240.6g2g
Valittu annoskoko432g1217kcal27.6g9.8g120.3g1g
Annoskoko puolitettuna216g608kcal13.8g4.9g60.2g0.5g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776