Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g100g17kcal0.4g2.5g0.6g0g
Sipuli, paistettu 80g81kcal1g3.9g6.6g1.4g
Pekoni, paistettu 140g722kcal23.1g0g71.1g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g45g68kcal8.1g0.5g4.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g661kcal4g6g70.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3245kcal73.4g26g321g2.8g
Valittu annoskoko576g1623kcal36.7g13g160.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna288g811kcal18.4g6.5g80.3g0.7g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776