Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g125g21kcal0.5g3.1g0.8g0g
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Pekoni, paistettu 175g903kcal28.8g0g88.9g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g56g85kcal10.1g0.6g5.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g827kcal5g7.5g87.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4056kcal91.6g32.4g401.4g3.6g
Valittu annoskoko720g2028kcal45.8g16.2g200.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna360g1014kcal22.9g8.1g100.4g0.9g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776