Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g150g26kcal0.6g3.8g0.9g0g
Sipuli, paistettu 120g122kcal1.6g5.8g9.9g2.1g
Pekoni, paistettu 210g1083kcal34.6g0g106.6g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g68g101kcal12.2g0.7g6.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 301g992kcal6g9g105.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g4867kcal110.4g39g481.4g4.4g
Valittu annoskoko864g2434kcal55.2g19.5g240.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna432g1217kcal27.6g9.8g120.4g1.1g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776