Lihapata rehuilla
Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.
Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.
Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.
Lisää mausteet makusi mukaan.
Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.
Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.
Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.
Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.
Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.
mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa
Naswii