Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g170g128kcal30.6g0.9g1.7g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g125g433kcal14.8g87.5g2.5g0.6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton300g330kcal69g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Kiinankaali 300g60kcal4.7g6.8g0.9g2.7g
Ruokaöljy keskiarvo 14g119kcal0g0g13.5g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 150g54kcal6g3.9g1g2.3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g30g54kcal0.8g12.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2737g2473kcal260.4g237.8g53g21.4g
Valittu annoskoko1369g1236kcal130.2g118.9g26.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna684g618kcal65.1g59.5g13.3g5.4g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094