Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2155kcal150.2g70.6g138.8g25.6g
Valittu annoskoko1040g1078kcal75.1g35.3g69.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna520g539kcal37.6g17.7g34.7g6.4g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452