Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green200g650kcal48g97.9g2g24g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Tomaattisose tomaattipyree 30g23kcal1.3g3.9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g200g320kcal16g10g24g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3656g2810kcal140.8g264g118.8g70g
Valittu annoskoko1828g1405kcal70.4g132g59.4g35g
Annoskoko puolitettuna914g703kcal35.2g66g29.7g17.5g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764