Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green250g812kcal60g122.4g2.5g30g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika punainen 212g62kcal2g9.6g0.8g4g
Porkkana 162g53kcal1g9g0.3g4.1g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 38g29kcal1.7g4.8g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1249g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g250g400kcal20g12.5g30g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4570g3513kcal176.2g330g148g87.4g
Valittu annoskoko2285g1757kcal88.1g165g74g43.7g
Annoskoko puolitettuna1143g878kcal44.1g82.5g37g21.9g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764