Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green300g975kcal72g146.9g3g36g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Porkkana 195g64kcal1.2g10.8g0.4g5g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 45g34kcal2g5.8g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g300g480kcal24g15g36g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5484g4216kcal211.2g396.2g177.8g105g
Valittu annoskoko2742g2108kcal105.6g198.1g88.9g52.5g
Annoskoko puolitettuna1371g1054kcal52.8g99.1g44.5g26.3g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764