Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green350g1137kcal84g171.4g3.5g42g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprika punainen 297g87kcal2.8g13.4g1.2g5.6g
Porkkana 227g74kcal1.4g12.6g0.5g5.8g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 53g40kcal2.4g6.8g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 39g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g350g560kcal28g17.5g42g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6398g4918kcal246.8g462.2g207.4g122.4g
Valittu annoskoko3199g2459kcal123.4g231.1g103.7g61.2g
Annoskoko puolitettuna1600g1230kcal61.7g115.6g51.9g30.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764