Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green400g1299kcal95.9g195.9g4g48g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.4g0.5g6.6g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Tomaattisose tomaattipyree 60g46kcal2.7g7.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g400g640kcal32g20g48g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7312g5621kcal281.6g528g237g140.2g
Valittu annoskoko3656g2811kcal140.8g264g118.5g70.1g
Annoskoko puolitettuna1828g1405kcal70.4g132g59.3g35.1g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764