Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green450g1462kcal107.9g220.4g4.5g54g
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Paprika punainen 382g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Porkkana 292g96kcal1.8g16.3g0.6g7.5g
Oliiviöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 68g51kcal3g8.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 50g151kcal4.7g6.7g11.6g0.8g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g450g720kcal36g22.5g54g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8226g6323kcal316.8g594.4g266.4g157.8g
Valittu annoskoko4113g3162kcal158.4g297.2g133.2g78.9g
Annoskoko puolitettuna2057g1581kcal79.2g148.6g66.6g39.5g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764