Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green100g325kcal24g49g1g12g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g100g160kcal8g5g12g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1828g1405kcal70.4g132g59g35g
Valittu annoskoko914g703kcal35.2g66g29.5g17.5g
Annoskoko puolitettuna457g351kcal17.6g33g14.8g8.8g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764