Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)390g156kcal6.6g32g0.4g5.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%200g240kcal5.8g9g20g0g
Oivariini, 60 (100g)5g28kcal0.1g0.1g3g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 500g643kcal103.8g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g2336kcal234g87g117g12.8g
Valittu annoskoko1155g1168kcal117g43.5g58.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna578g584kcal58.5g21.8g29.3g3.2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796