Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g480g667kcal91.2g0g33.6g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka360g248kcal14.4g39.6g2.9g11.2g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g240g806kcal19.2g170.4g5.3g11.3g
Lihaliemikuutio Maggi12g34kcal1.1g0.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g3511kcal251.8g421.6g89.2g45g
Valittu annoskoko1092g1756kcal125.9g210.8g44.6g22.5g
Annoskoko puolitettuna546g878kcal63g105.4g22.3g11.3g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988