Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g560g778kcal106.4g0g39.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka420g290kcal16.8g46.2g3.4g13g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g280g941kcal22.4g198.8g6.2g13.2g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.3g1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g4096kcal293.8g492g104g52.4g
Valittu annoskoko1274g2048kcal146.9g246g52g26.2g
Annoskoko puolitettuna637g1024kcal73.5g123g26g13.1g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988