Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g640g890kcal121.6g0g44.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka480g331kcal19.2g52.8g3.8g14.9g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g320g1075kcal25.6g227.2g7g15g
Lihaliemikuutio Maggi16g45kcal1.4g1.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g4682kcal335.6g562.2g118.6g59.8g
Valittu annoskoko1456g2341kcal167.8g281.1g59.3g29.9g
Annoskoko puolitettuna728g1170kcal83.9g140.6g29.7g15g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988