Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g720g1001kcal136.8g0g50.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka540g373kcal21.6g59.4g4.3g16.7g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g360g1210kcal28.8g255.6g7.9g16.9g
Lihaliemikuutio Maggi18g50kcal1.6g1.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g5267kcal377.6g632.6g133.4g67.2g
Valittu annoskoko1638g2633kcal188.8g316.3g66.7g33.6g
Annoskoko puolitettuna819g1317kcal94.4g158.2g33.4g16.8g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988