Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g80g111kcal15.2g0g5.6g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka60g41kcal2.4g6.6g0.5g1.9g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g40g134kcal3.2g28.4g0.9g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g585kcal42g70.2g15g7.6g
Valittu annoskoko182g293kcal21g35.1g7.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna91g146kcal10.5g17.6g3.8g1.9g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988