Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g800g1112kcal152g0g56g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka600g414kcal24g66g4.8g18.6g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g400g1344kcal32g284g8.8g18.8g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g5852kcal419.6g702.8g148.4g74.8g
Valittu annoskoko1820g2926kcal209.8g351.4g74.2g37.4g
Annoskoko puolitettuna910g1463kcal104.9g175.7g37.1g18.7g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988